Nazorg

De fotoshoot is inmiddels geweest en je hebt de mooie beelden uit kunnen zoeken via het online album.

Maar hoe gaat het nu verder?

Alle uitgekozen foto’s ontvang je via wetransfer.com via de mail.

Alle uitgekozen foto’s ontvang je zowel met logo als zonder logo.

De foto’s met logo zijn voor gebruik op social media,

De foto’s  zonder logo zijn enkel voor eigen gebruik. Deze  kun je gebruiken om af te laten drukken.  Deze foto’s mogen niet online gepubliceerd worden, of voor commerciële** doeleinden gebruikt worden. Wil je hier graag meer over weten dan verwijs ik je naar de algemene voorwaarden, welke te lezen zijn op de website.

Wanneer je de gekozen foto’s wilt doorsturen naar bijvoorbeeld familie en vrienden dan is het aan te raden ze ook weer via wetransfer.com te verzenden. Zo behouden de foto’s hun kwaliteit. Wanneer je ze gaat versturen via whatsapp gaat de kwaliteit hard achteruit.

Hoe mooi is het om een foto te laten afdrukken. Een mooi canvas, of een afdruk op bijvoorbeeld plexiglas of aluminium. Ik kan dit voor je regelen zodat je ook gegarandeerd de kwaliteit ontvangt die je verwacht bij een afdruk. Ook losse prints kan ik voor je regelen zoals 10×15, 20×30 formaat of zelfs nog groter.

Wat ik enorm zou waarderen is dat je een recensie voor me achterlaat op Facebook en op Google. Dit kun je doen door naar de Facebookpagina te gaan van Karin Gerdes Fotografie en dan het kopje recensie. Op google zoek je Karin Gerdes Fotografie op en dan krijg je ook het kopje recensie te zien.

 Heel veel plezier met je mooie waardevolle herinneringen, vastgelegd op de gevoelige plaat.

Mochten er vragen zijn mag je altijd contact met mij opnemen via de mail of middels een whatsapp bericht.

 

 ** De foto’s zijn niet rechtenvrij en mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Het is uiteraard wel mogelijk om de rechten van de foto’s af te kopen, hiervoor kun je contact met mij opnemen en zal ik je een passend aanbod doen.

Met oog op auteursrecht wil ik je vragen de algemene voorwaarden goed door te lezen.